Cognom AßSaber més respecte al cognom és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom .

El cognom en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de , que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom

Veure mapa del cognom Aß

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom , per a aconseguir així la informació precisa de tots els que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom , sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom . De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més del món

 1. Alemanya Alemanya (41)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals és un cognom més freqüent, i en quins països és un cognom insòlit o inexistent.

Discernir si va ser abans el cognom Aß o algun dels cognoms similars a Aß no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aß a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aß diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Aab
 2. Ab
 3. Aba
 4. Abb
 5. Abe
 6. Abi
 7. Abo
 8. Abu
 9. Aby
 10. Afu
 11. Apa
 12. Apo
 13. App
 14. Av
 15. Ave
 16. Avi
 17. Avy
 18. Ava
 19. Auf
 20. Af
 21. Ape
 22. Ap
 23. Aav
 24. Aaf
 25. Apu
 26. Api
 27. Avu
 28. Aap
 29. Abé
 30. Afp
 31. Apy
 32. Avo
 33. Aaby
 34. Abao
 35. Abay
 36. Abba
 37. Abbe
 38. Abbo
 39. Abby
 40. Abea