Cognom AavSaber més respecte al cognom Aav és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aav sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aav.

El cognom Aav en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aav, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aav és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aav

Veure mapa del cognom Aav

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aav en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aav, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aav que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aav, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aav. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aav és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aav del món

 1. Estònia Estònia (142)
 2. Nigèria Nigèria (46)
 3. Suècia Suècia (14)
 4. Finlàndia Finlàndia (7)
 5. Índia Índia (3)
 6. Tailàndia Tailàndia (2)
 7. Taiwan Taiwan (2)
 8. Sud-àfrica Sud-àfrica (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aav en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aav poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aav és un cognom més freqüent, i en quins països Aav és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Aav. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aav ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aav pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aav, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Aav o algun dels cognoms similars a Aav no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aav a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aav diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Aab
 2. Av
 3. Aava
 4. Aaf
 5. Aap
 6. Aaby
 7. Ab
 8. Aba
 9. Abao
 10. Abay
 11. Abb
 12. Abe
 13. Abi
 14. Abo
 15. Abu
 16. Aby
 17. Afu
 18. Apa
 19. Apo
 20. App
 21. Auvi
 22. Ave
 23. Avi
 24. Avy
 25. Ava
 26. Auf
 27. Af
 28. Ape
 29. Ap
 30. Aabe
 31. Aaba
 32. Aabb
 33. Apu
 34. Abah
 35. Api
 36. Ahab
 37. Avu
 38. Aabi
 39. Afp