Cognom AbéSaber més respecte al cognom Abé és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abé sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abé.

El cognom Abé en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abé, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abé és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abé

Veure mapa del cognom Abé

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abé en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abé, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abé que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abé, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abé. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abé és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abé del món

 1. Bèlgica Bèlgica (22)
 2. Suïssa Suïssa (13)
 3. Alemanya Alemanya (11)
 4. Costa d Costa d'Ivori (3)
 5. Estats Units Estats Units (2)
 6. Angola Angola (1)
 7. Argentina Argentina (1)
 8. Brasil Brasil (1)
 9. Xile Xile (1)
 10. Japó Japó (1)
 11. Mauritània Mauritània (1)
 12. Tunísia Tunísia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abé en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abé poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abé és un cognom més freqüent, i en quins països Abé és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abé. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abé ha anat patint mutacions.

Discernir si va ser abans el cognom Abé o algun dels cognoms similars a Abé no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abé a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abé diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Aubé
 2. Ab
 3. Aba
 4. Abao
 5. Abay
 6. Abb
 7. Abba
 8. Abbe
 9. Abbo
 10. Abby
 11. Abe
 12. Abea
 13. Abee
 14. Abeo
 15. Abeu
 16. Abew
 17. Abey
 18. Abi
 19. Abia
 20. Abio
 21. Abo
 22. Aboa
 23. Abou
 24. Aboy
 25. Abu
 26. Abuy
 27. Aby
 28. Abye
 29. Abah
 30. Aboh
 31. Abuh
 32. Abbà
 33. Aab
 34. Aabou
 35. Aaby
 36. Abawi
 37. Abaya
 38. Abaye
 39. Abayo