Cognom AbaigarSaber més respecte al cognom Abaigar és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abaigar sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abaigar.

El cognom Abaigar en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abaigar, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abaigar és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abaigar

Veure mapa del cognom Abaigar

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abaigar en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abaigar, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abaigar que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abaigar, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abaigar. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abaigar és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abaigar del món

 1. Filipines Filipines (3575)
 2. Espanya Espanya (337)
 3. Estats Units Estats Units (57)
 4. Argentina Argentina (17)
 5. Alemanya Alemanya (7)
 6. França França (7)
 7. Bèlgica Bèlgica (3)
 8. Tailàndia Tailàndia (2)
 9. Canadà Canadà (2)
 10. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)
 11. Turquia Turquia (1)
 12. Uruguai Uruguai (1)
 13. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 14. Anglaterra Anglaterra (1)
 15. Grenada Grenada (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abaigar en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abaigar poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abaigar és un cognom més freqüent, i en quins països Abaigar és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abaigar ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abaigar fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abaigar.

No tots els cognoms similars al cognom Abaigar tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abaigar que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abaigar o algun dels cognoms similars a Abaigar no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abaigar a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abaigar diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abaygar
 2. Avaigar
 3. Abajar
 4. Abakar
 5. Abgar
 6. Abejar
 7. Abshear
 8. Abukar
 9. Apgar
 10. Abuchar
 11. Abaker
 12. Aboukar
 13. Abbakar
 14. Abokar
 15. Abouzar
 16. Abcar
 17. Abachri
 18. Abchir
 19. Abejaro
 20. Abejer
 21. Abgaryan
 22. Abkari
 23. Abkarian
 24. Abouzahr
 25. Absher
 26. Abshier
 27. Absuara
 28. Afakir
 29. Affagard
 30. Afkir
 31. Afsar
 32. Afshar
 33. Apger
 34. Avisard
 35. Avogari
 36. Avogaro
 37. Abshir
 38. Abuchard
 39. Abker
 40. Abakirov