Cognom AbajarSaber més respecte al cognom Abajar és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abajar sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abajar.

El cognom Abajar en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abajar, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abajar és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abajar

Veure mapa del cognom Abajar

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abajar en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abajar, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abajar que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abajar, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abajar. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abajar és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abajar del món

 1. Filipines Filipines (1606)
 2. Índia Índia (10)
 3. Qatar Qatar (1)
 4. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abajar en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abajar poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abajar és un cognom més freqüent, i en quins països Abajar és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abajar ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abajar. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abajar ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abajar fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abajar.

Discernir si va ser abans el cognom Abajar o algun dels cognoms similars a Abajar no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abajar a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abajar diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abakar
 2. Abejar
 3. Abaigar
 4. Abaygar
 5. Abejaro
 6. Abejer
 7. Abgar
 8. Abukar
 9. Abaker
 10. Abbakar
 11. Abokar
 12. Abcar
 13. Abachri
 14. Abchir
 15. Abkari
 16. Abshear
 17. Absher
 18. Absuara
 19. Afakir
 20. Afsar
 21. Afshar
 22. Apgar
 23. Abshir
 24. Avaigar
 25. Abuchar
 26. Abker
 27. Aboukar
 28. Avşar
 29. Abokor
 30. Abouzar
 31. Aboker
 32. Abqari
 33. Abejero
 34. Abgaryan
 35. Abkarian
 36. Abouzahr
 37. Abouzra
 38. Abshere
 39. Abshier
 40. Abshire