Cognom AbejaroSaber més respecte al cognom Abejaro és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abejaro sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abejaro.

El cognom Abejaro en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abejaro, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abejaro és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abejaro

Veure mapa del cognom Abejaro

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abejaro en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abejaro, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abejaro que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abejaro, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abejaro. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abejaro és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abejaro del món

 1. Espanya Espanya (89)
 2. Filipines Filipines (11)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abejaro en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abejaro poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abejaro és un cognom més freqüent, i en quins països Abejaro és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abejaro ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Abejaro tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abejaro que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abejaro pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abejaro, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abejaro o algun dels cognoms similars a Abejaro no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abejaro a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abejaro diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abejar
 2. Abejero
 3. Abajar
 4. Abejer
 5. Abakar
 6. Abgar
 7. Abkari
 8. Absuara
 9. Abukar
 10. Avogaro
 11. Abuzarov
 12. Abokar
 13. Abqari
 14. Abcar
 15. Abachri
 16. Abaigar
 17. Abaygar
 18. Abbekerk
 19. Abchir
 20. Abouzra
 21. Abshear
 22. Absher
 23. Abshere
 24. Abshire
 25. Afsar
 26. Afshar
 27. Afshari
 28. Apgar
 29. Avisard
 30. Avogardo
 31. Avogari
 32. Abshir
 33. Abuchard
 34. Abuchar
 35. Absurd
 36. Abaker
 37. Abuzarova
 38. Abker
 39. Abakirov
 40. Aboukar