Cognom AbejarSaber més respecte al cognom Abejar és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abejar sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abejar.

El cognom Abejar en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abejar, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abejar és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abejar

Veure mapa del cognom Abejar

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abejar en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abejar, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abejar que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abejar, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abejar. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abejar és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abejar del món

 1. Filipines Filipines (2407)
 2. Estats Units Estats Units (84)
 3. Espanya Espanya (17)
 4. Mèxic Mèxic (10)
 5. Bahrain Bahrain (4)
 6. Singapur Singapur (4)
 7. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 8. Canadà Canadà (1)
 9. Noruega Noruega (1)
 10. Qatar Qatar (1)
 11. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abejar en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abejar poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abejar és un cognom més freqüent, i en quins països Abejar és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abejar ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abejar fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abejar.

No tots els cognoms similars al cognom Abejar tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abejar que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abejar pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abejar, com podem comprovar.

 1. Abajar
 2. Abejaro
 3. Abejer
 4. Abakar
 5. Abgar
 6. Abukar
 7. Abokar
 8. Abcar
 9. Abejero
 10. Abaigar
 11. Abaygar
 12. Abchir
 13. Abkari
 14. Abshear
 15. Absher
 16. Absuara
 17. Afsar
 18. Afshar
 19. Apgar
 20. Abshir
 21. Abuchar
 22. Abaker
 23. Abker
 24. Aboukar
 25. Abbakar
 26. Avşar
 27. Abokor
 28. Abouzar
 29. Aboker
 30. Abqari
 31. Abachri
 32. Abbekerk
 33. Abouzahr
 34. Abouzra
 35. Abshere
 36. Abshier
 37. Abshire
 38. Afakir
 39. Afkir
 40. Afshari