Cognom AbaygarSaber més respecte al cognom Abaygar és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abaygar sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abaygar.

El cognom Abaygar en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abaygar, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abaygar és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abaygar

Veure mapa del cognom Abaygar

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abaygar en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abaygar, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abaygar que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abaygar, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abaygar. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abaygar és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abaygar del món

 1. Filipines Filipines (1117)
 2. Estats Units Estats Units (23)
 3. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 4. Austràlia Austràlia (1)
 5. Canadà Canadà (1)
 6. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)
 7. Singapur Singapur (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abaygar en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abaygar poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abaygar és un cognom més freqüent, i en quins països Abaygar és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abaygar ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abaygar. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abaygar ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abaygar fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abaygar.

Discernir si va ser abans el cognom Abaygar o algun dels cognoms similars a Abaygar no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abaygar a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abaygar diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abaigar
 2. Abajar
 3. Abakar
 4. Abgar
 5. Avaigar
 6. Abejar
 7. Abshear
 8. Abukar
 9. Apgar
 10. Abuchar
 11. Abaker
 12. Aboukar
 13. Abbakar
 14. Abokar
 15. Abouzar
 16. Abcar
 17. Abachri
 18. Abchir
 19. Abejaro
 20. Abejer
 21. Abgaryan
 22. Abkari
 23. Abkarian
 24. Abouzahr
 25. Absher
 26. Abshier
 27. Absuara
 28. Afakir
 29. Affagard
 30. Afsar
 31. Afshar
 32. Apger
 33. Avogari
 34. Avogaro
 35. Abshir
 36. Abuchard
 37. Abker
 38. Avşar
 39. Abokor
 40. Aboker