Cognom AbcarSaber més respecte al cognom Abcar és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abcar sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abcar.

El cognom Abcar en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abcar, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abcar és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abcar

Veure mapa del cognom Abcar

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abcar en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abcar, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abcar que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abcar, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abcar. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abcar és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abcar del món

 1. Estats Units Estats Units (14)
 2. Níger Níger (8)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abcar en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abcar poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abcar és un cognom més freqüent, i en quins països Abcar és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abcar ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abcar. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abcar ha anat patint mutacions.

 1. Abgar
 2. Abajar
 3. Abakar
 4. Abchir
 5. Abejar
 6. Abkari
 7. Abukar
 8. Afsar
 9. Apgar
 10. Abuchar
 11. Abker
 12. Abokar
 13. Abqari
 14. Abachri
 15. Abaigar
 16. Abaygar
 17. Abejaro
 18. Abejer
 19. Abshear
 20. Absher
 21. Absuara
 22. Afkir
 23. Afshar
 24. Apger
 25. Apker
 26. Abshir
 27. Abuchard
 28. Absurd
 29. Abaker
 30. Aboukar
 31. Abbakar
 32. Avşar
 33. Abokor
 34. Afkari
 35. Afker
 36. Abouzar
 37. Aboker
 38. Apsara
 39. Afsari
 40. Afqir