Cognom AbbakarSaber més respecte al cognom Abbakar és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbakar sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbakar.

El cognom Abbakar en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbakar, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbakar és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbakar

Veure mapa del cognom Abbakar

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbakar en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbakar, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbakar que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbakar, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbakar. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbakar és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbakar del món

 1. Nigèria Nigèria (42087)
 2. Sudan Sudan (7000)
 3. Camerun Camerun (348)
 4. Tanzània Tanzània (124)
 5. Níger Níger (16)
 6. Índia Índia (3)
 7. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 8. Islàndia Islàndia (2)
 9. Kenya Kenya (2)
 10. Filipines Filipines (2)
 11. Xina Xina (1)
 12. Anglaterra Anglaterra (1)
 13. Malawi Malawi (1)
 14. Pakistan Pakistan (1)
 15. Qatar Qatar (1)
 16. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)
 17. Txad Txad (1)
 18. Uganda Uganda (1)
 19. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbakar en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbakar poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbakar és un cognom més freqüent, i en quins països Abbakar és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abbakar ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abbakar. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abbakar ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abbakar fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abbakar.

No tots els cognoms similars al cognom Abbakar tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abbakar que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abbakar pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abbakar, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abbakar o algun dels cognoms similars a Abbakar no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abbakar a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abbakar diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abakar
 2. Abajar
 3. Abukar
 4. Abaker
 5. Aboukar
 6. Abokar
 7. Abaigar
 8. Abaygar
 9. Abbekerk
 10. Abejar
 11. Abgar
 12. Abkari
 13. Abshear
 14. Afakir
 15. Abuchar
 16. Abker
 17. Abokor
 18. Abouzar
 19. Aboker
 20. Aboukir
 21. Abcar
 22. Abachri
 23. Abchir
 24. Abejaro
 25. Abejer
 26. Abgaryan
 27. Abkarian
 28. Abouzahr
 29. Absher
 30. Abshier
 31. Absuara
 32. Affagard
 33. Afkir
 34. Afsar
 35. Afshar
 36. Apgar
 37. Apker
 38. Aubakirov
 39. Abshir
 40. Avaigar