Cognom AbejerSaber més respecte al cognom Abejer és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abejer sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abejer.

El cognom Abejer en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abejer, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abejer és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abejer

Veure mapa del cognom Abejer

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abejer en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abejer, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abejer que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abejer, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abejer. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abejer és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abejer del món

 1. Espanya Espanya (53)
 2. Argentina Argentina (31)
 3. Brasil Brasil (1)
 4. Xile Xile (1)
 5. Anglaterra Anglaterra (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abejer en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abejer poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abejer és un cognom més freqüent, i en quins països Abejer és un cognom insòlit o inexistent.

 1. Abejar
 2. Abejero
 3. Abajar
 4. Abejaro
 5. Absher
 6. Abaker
 7. Abker
 8. Aboker
 9. Abakar
 10. Abbekerk
 11. Abchir
 12. Abgar
 13. Abshear
 14. Abshere
 15. Abshier
 16. Abukar
 17. Apger
 18. Apker
 19. Abshir
 20. Abokor
 21. Afker
 22. Abokar
 23. Abu zer
 24. Abcar
 25. Abachri
 26. Abaigar
 27. Abaygar
 28. Abkari
 29. Abouzra
 30. Abshire
 31. Absuara
 32. Afakir
 33. Afkir
 34. Afsar
 35. Afshar
 36. Apgar
 37. Abuchar
 38. Absurd
 39. Aboukar
 40. Abbakar