Cognom AbaldoSaber més respecte al cognom Abaldo és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abaldo sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abaldo.

El cognom Abaldo en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abaldo, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abaldo és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abaldo

Veure mapa del cognom Abaldo

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abaldo en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abaldo, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abaldo que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abaldo, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abaldo. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abaldo és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abaldo del món

 1. Itàlia Itàlia (121)
 2. Filipines Filipines (76)
 3. Estats Units Estats Units (62)
 4. Territori palestí Territori palestí (16)
 5. Brasil Brasil (11)
 6. Uruguai Uruguai (6)
 7. Canadà Canadà (5)
 8. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 9. Alemanya Alemanya (1)
 10. Togo Togo (1)
 11. Iemen Iemen (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abaldo en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abaldo poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abaldo és un cognom més freqüent, i en quins països Abaldo és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abaldo fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abaldo.

 1. Abalde
 2. Abaldi
 3. Abalad
 4. Abaldea
 5. Abelda
 6. Abeledo
 7. Abild
 8. Avaldi
 9. Abeldt
 10. Abeldas
 11. Abeleda
 12. Abelludo
 13. Abelt
 14. Abhold
 15. Abollado
 16. Abolt
 17. Apilado
 18. Aubalat
 19. Aveledo
 20. Avoledo
 21. Ablet
 22. Abfalter
 23. Ablett
 24. Ablitt
 25. Ablott
 26. Abuladze
 27. Afelad
 28. Afeltro
 29. Affeld
 30. Affeldt
 31. Aflat
 32. Aflito
 33. Apellido
 34. Apelt
 35. Apelton
 36. Apolito
 37. Apolot
 38. Appold
 39. Appelido
 40. Afolad