Cognom AbeldtSaber més respecte al cognom Abeldt és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abeldt sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abeldt.

El cognom Abeldt en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abeldt, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abeldt és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abeldt

Veure mapa del cognom Abeldt

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abeldt en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abeldt, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abeldt que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abeldt, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abeldt. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abeldt és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abeldt del món

 1. Brasil Brasil (152)
 2. Estats Units Estats Units (75)
 3. Alemanya Alemanya (49)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abeldt en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abeldt poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abeldt és un cognom més freqüent, i en quins països Abeldt és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abeldt tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abeldt que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abelda
 2. Abelt
 3. Abalde
 4. Abeldas
 5. Abeleda
 6. Abeledo
 7. Abild
 8. Abolt
 9. Affeldt
 10. Apelt
 11. Abaldi
 12. Abaldo
 13. Ablet
 14. Abalad
 15. Abaldea
 16. Abelludo
 17. Abhold
 18. Ablett
 19. Ablitt
 20. Ablott
 21. Afelad
 22. Affeld
 23. Aflat
 24. Apolot
 25. Appelt
 26. Aubalat
 27. Avaldi
 28. Aveledo
 29. Affelt
 30. Afield
 31. Ablitas
 32. Abollado
 33. Abuladze
 34. Afellad
 35. Afeltro
 36. Aflita
 37. Aflito
 38. Apellido
 39. Apelton
 40. Apilado