Cognom AbaldeaSaber més respecte al cognom Abaldea és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abaldea sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abaldea.

El cognom Abaldea en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abaldea, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abaldea és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abaldea

Veure mapa del cognom Abaldea

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abaldea en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abaldea, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abaldea que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abaldea, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abaldea. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abaldea és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abaldea del món

 1. Espanya Espanya (47)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abaldea en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abaldea poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abaldea és un cognom més freqüent, i en quins països Abaldea és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abaldea fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abaldea.

Discernir si va ser abans el cognom Abaldea o algun dels cognoms similars a Abaldea no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abaldea a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abaldea diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abalde
 2. Abelda
 3. Abaldi
 4. Abaldo
 5. Abalad
 6. Abeldas
 7. Abeleda
 8. Abfalter
 9. Abild
 10. Avaldi
 11. Aboltef
 12. Abeldt
 13. Ablet
 14. Avallet
 15. Abeledo
 16. Abelt
 17. Abhold
 18. Ablett
 19. Ablitas
 20. Ablitt
 21. Ablott
 22. Abolt
 23. Abuladze
 24. Affolder
 25. Aflita
 26. Aubalat
 27. Abiltaev
 28. Abalotti
 29. Abelludo
 30. Abildgaard
 31. Abollado
 32. Afelad
 33. Afellad
 34. Afeltro
 35. Affeld
 36. Affeldt
 37. Affolter
 38. Aflat
 39. Aflito
 40. Apalategi