Cognom AbeldaSaber més respecte al cognom Abelda és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abelda sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abelda.

El cognom Abelda en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abelda, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abelda és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abelda

Veure mapa del cognom Abelda

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abelda en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abelda, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abelda que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abelda, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abelda. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abelda és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abelda del món

 1. Filipines Filipines (73)
 2. Israel Israel (7)
 3. Estats Units Estats Units (6)
 4. Brasil Brasil (1)
 5. Espanya Espanya (1)
 6. Taiwan Taiwan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abelda en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abelda poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abelda és un cognom més freqüent, i en quins països Abelda és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abelda. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abelda ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abelda fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abelda.

No tots els cognoms similars al cognom Abelda tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abelda que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abelda pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abelda, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abelda o algun dels cognoms similars a Abelda no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abelda a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abelda diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abeldas
 2. Abeleda
 3. Abeldt
 4. Abalde
 5. Abaldea
 6. Abeledo
 7. Abelt
 8. Abild
 9. Abaldi
 10. Abaldo
 11. Abalad
 12. Abelludo
 13. Abhold
 14. Abolt
 15. Afelad
 16. Afellad
 17. Affeld
 18. Affeldt
 19. Apelt
 20. Avaldi
 21. Aveledo
 22. Ablet
 23. Aveleida
 24. Afield
 25. Ablett
 26. Ablitas
 27. Ablitt
 28. Ablott
 29. Abollado
 30. Abuladze
 31. Afeltro
 32. Aflat
 33. Aflita
 34. Apellido
 35. Apelton
 36. Apilado
 37. Apolot
 38. Appelt
 39. Appold
 40. Aubalat