Cognom AbeltSaber més respecte al cognom Abelt és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abelt sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abelt.

El cognom Abelt en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abelt, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abelt és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abelt

Veure mapa del cognom Abelt

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abelt en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abelt, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abelt que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abelt, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abelt. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abelt és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abelt del món

 1. Estats Units Estats Units (100)
 2. Alemanya Alemanya (80)
 3. Suècia Suècia (35)
 4. Israel Israel (2)
 5. Brasil Brasil (1)
 6. Canadà Canadà (1)
 7. Xina Xina (1)
 8. Hongria Hongria (1)
 9. Nigèria Nigèria (1)
 10. Polònia Polònia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abelt en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abelt poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abelt és un cognom més freqüent, i en quins països Abelt és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abelt ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abelt. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abelt ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abelt fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abelt.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abelt pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abelt, com podem comprovar.

 1. Abolt
 2. Apelt
 3. Abeldt
 4. Abelda
 5. Abild
 6. Ablett
 7. Appelt
 8. Ablet
 9. Affelt
 10. Abalad
 11. Abalde
 12. Abeldas
 13. Abeleda
 14. Abeledo
 15. Abhold
 16. Ablitt
 17. Ablott
 18. Afelad
 19. Afeltro
 20. Affeld
 21. Affeldt
 22. Aflat
 23. Apelton
 24. Apolot
 25. Appolt
 26. Aubalat
 27. Abaldi
 28. Abaldo
 29. Aboltef
 30. Afield
 31. Abaldea
 32. Abelludo
 33. Abfalter
 34. Ablitas
 35. Afellad
 36. Aflita
 37. Aflito
 38. Apolito
 39. Appelton
 40. Appold