Cognom AbeledoSaber més respecte al cognom Abeledo és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abeledo sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abeledo.

El cognom Abeledo en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abeledo, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abeledo és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abeledo

Veure mapa del cognom Abeledo

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abeledo en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abeledo, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abeledo que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abeledo, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abeledo. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abeledo és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abeledo del món

 1. Espanya Espanya (983)
 2. Argentina Argentina (404)
 3. Cuba Cuba (240)
 4. Filipines Filipines (107)
 5. Estats Units Estats Units (48)
 6. Brasil Brasil (36)
 7. Uruguai Uruguai (26)
 8. Alemanya Alemanya (15)
 9. Anglaterra Anglaterra (8)
 10. França França (7)
 11. Suïssa Suïssa (5)
 12. Escòcia Escòcia (5)
 13. Veneçuela Veneçuela (4)
 14. Gal·les Gal·les (3)
 15. Bèlgica Bèlgica (2)
 16. Xile Xile (2)
 17. Dinamarca Dinamarca (2)
 18. Mèxic Mèxic (2)
 19. Noruega Noruega (2)
 20. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 21. Costa Rica Costa Rica (1)
 22. República Dominicana República Dominicana (1)
 23. Algèria Algèria (1)
 24. Madagascar Madagascar (1)
 25. Portugal Portugal (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abeledo en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abeledo poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abeledo és un cognom més freqüent, i en quins països Abeledo és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abeledo ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Discernir si va ser abans el cognom Abeledo o algun dels cognoms similars a Abeledo no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abeledo a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abeledo diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abeleda
 2. Aveledo
 3. Abelda
 4. Abelludo
 5. Avoledo
 6. Abaldo
 7. Abeldt
 8. Abalad
 9. Abalde
 10. Abeldas
 11. Abelt
 12. Abild
 13. Ablett
 14. Abollado
 15. Afelad
 16. Afeltro
 17. Apellido
 18. Apilado
 19. Appelido
 20. Abaldi
 21. Ablet
 22. Aveleida
 23. Abaldea
 24. Abhold
 25. Ablitt
 26. Ablott
 27. Abolt
 28. Abuladze
 29. Afellad
 30. Affeld
 31. Affeldt
 32. Aflito
 33. Apelt
 34. Apelton
 35. Apleton
 36. Apolito
 37. Appledore
 38. Appleton
 39. Avaldi
 40. Apelllido