Cognom AbbemaSaber més respecte al cognom Abbema és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbema sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbema.

El cognom Abbema en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbema, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbema és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbema

Veure mapa del cognom Abbema

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbema en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbema, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbema que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbema, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbema. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbema és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbema del món

 1. Països Baixos Països Baixos (56)
 2. Estats Units Estats Units (21)
 3. Kenya Kenya (4)
 4. Alemanya Alemanya (3)
 5. Suïssa Suïssa (1)
 6. França França (1)
 7. Rússia Rússia (1)
 8. Veneçuela Veneçuela (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbema en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbema poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbema és un cognom més freqüent, i en quins països Abbema és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abbema ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abbema. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abbema ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abbema tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abbema que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abbama
 2. Abben
 3. Abbene
 4. Abma
 5. Abena
 6. Abbona
 7. Abaña
 8. Abban
 9. Abbon
 10. Abboni
 11. Aben
 12. Abene
 13. Abenia
 14. Abiña
 15. Abinia
 16. Abney
 17. Aboim
 18. Abomo
 19. Abona
 20. Avena
 21. Abina
 22. Abeni
 23. Abonia
 24. Abana
 25. Abouna
 26. Abien
 27. Aiben
 28. Abbane
 29. Avem
 30. Abueno
 31. Ahbam
 32. Aban
 33. Abani
 34. Abano
 35. Abbaino
 36. Abian
 37. Abin
 38. Abinio
 39. Abino
 40. Abinou