Cognom AbbonaSaber més respecte al cognom Abbona és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbona sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbona.

El cognom Abbona en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbona, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbona és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbona

Veure mapa del cognom Abbona

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbona en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbona, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbona que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbona, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbona. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbona és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbona del món

 1. Argentina Argentina (228)
 2. Itàlia Itàlia (121)
 3. Uruguai Uruguai (98)
 4. Estats Units Estats Units (29)
 5. França França (27)
 6. Canadà Canadà (20)
 7. Brasil Brasil (8)
 8. Xile Xile (2)
 9. Alemanya Alemanya (1)
 10. Espanya Espanya (1)
 11. Països Baixos Països Baixos (1)
 12. Noruega Noruega (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbona en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbona poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbona és un cognom més freqüent, i en quins països Abbona és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abbona fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abbona.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abbona pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abbona, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abbona o algun dels cognoms similars a Abbona no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abbona a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abbona diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abbon
 2. Abboni
 3. Abona
 4. Abbama
 5. Abban
 6. Abbema
 7. Abben
 8. Abbene
 9. Abion
 10. Abon
 11. Aubon
 12. Aubone
 13. Abina
 14. Abonia
 15. Abana
 16. Abena
 17. Abouna
 18. Abbane
 19. Abbouni
 20. Aban
 21. Abaña
 22. Abani
 23. Abano
 24. Abbaino
 25. Aben
 26. Abene
 27. Abenia
 28. Abian
 29. Abin
 30. Abiña
 31. Abinia
 32. Abino
 33. Abma
 34. Aboim
 35. Aboin
 36. Abomo
 37. Aboyne
 38. Abuan
 39. Abuin
 40. Apana