Cognom AbbamaSaber més respecte al cognom Abbama és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbama sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbama.

El cognom Abbama en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbama, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbama és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbama

Veure mapa del cognom Abbama

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbama en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbama, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbama que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbama, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbama. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbama és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbama del món

 1. Kazakhstan Kazakhstan (4)
 2. Rússia Rússia (3)
 3. Camerun Camerun (2)
 4. Azerbaijan Azerbaijan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbama en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbama poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbama és un cognom més freqüent, i en quins països Abbama és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abbama pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abbama, com podem comprovar.

 1. Abbema
 2. Abban
 3. Abma
 4. Abana
 5. Abbona
 6. Abbane
 7. Ahbam
 8. Aban
 9. Abaña
 10. Abani
 11. Abano
 12. Abbaino
 13. Abben
 14. Abbene
 15. Abbon
 16. Abboni
 17. Abenia
 18. Abian
 19. Abiña
 20. Abinia
 21. Aboim
 22. Abomo
 23. Abona
 24. Abuan
 25. Apana
 26. Aubain
 27. Auban
 28. Aubani
 29. Abina
 30. Aaban
 31. Abonia
 32. Afana
 33. Abena
 34. Abouna
 35. Afiana
 36. Abane
 37. Aben
 38. Abene
 39. Abin
 40. Abinio