Cognom AbbaneSaber més respecte al cognom Abbane és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbane sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbane.

El cognom Abbane en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbane, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbane és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbane

Veure mapa del cognom Abbane

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbane en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbane, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbane que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbane, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbane. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbane és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbane del món

 1. Algèria Algèria (1831)
 2. Marroc Marroc (136)
 3. França França (24)
 4. Iran Iran (10)
 5. Espanya Espanya (8)
 6. Camerun Camerun (3)
 7. Níger Níger (3)
 8. Suècia Suècia (3)
 9. Angola Angola (1)
 10. Índia Índia (1)
 11. Filipines Filipines (1)
 12. Qatar Qatar (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbane en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbane poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbane és un cognom més freqüent, i en quins països Abbane és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abbane fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abbane.

No tots els cognoms similars al cognom Abbane tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abbane que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abbane o algun dels cognoms similars a Abbane no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abbane a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abbane diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abban
 2. Abbene
 3. Abane
 4. Aban
 5. Abani
 6. Abano
 7. Abbaino
 8. Abbama
 9. Abben
 10. Abbon
 11. Abboni
 12. Abene
 13. Abian
 14. Aboyne
 15. Abuan
 16. Affane
 17. Auban
 18. Aubani
 19. Aubone
 20. Aaban
 21. Abayane
 22. Abana
 23. Afane
 24. Aphane
 25. Abbona
 26. Abbema
 27. Aben
 28. Abin
 29. Abino
 30. Abion
 31. Abma
 32. Abney
 33. Aboin
 34. Abon
 35. Abona
 36. Abuin
 37. Afan
 38. Affani
 39. Apana
 40. Apone