Cognom AbbonSaber més respecte al cognom Abbon és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbon sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbon.

El cognom Abbon en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbon, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbon és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbon

Veure mapa del cognom Abbon

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbon en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbon, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbon que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbon, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbon. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbon és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbon del món

 1. França França (9)
 2. Filipines Filipines (5)
 3. Austràlia Austràlia (2)
 4. Brasil Brasil (2)
 5. Estats Units Estats Units (2)
 6. Argentina Argentina (1)
 7. Anglaterra Anglaterra (1)
 8. Nigèria Nigèria (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbon en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbon poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbon és un cognom més freqüent, i en quins països Abbon és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abbon. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abbon ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abbon pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abbon, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abbon o algun dels cognoms similars a Abbon no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abbon a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abbon diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abban
 2. Abben
 3. Abboni
 4. Abion
 5. Abon
 6. Aubon
 7. Abbona
 8. Aban
 9. Abbene
 10. Aben
 11. Abian
 12. Abin
 13. Aboin
 14. Abona
 15. Abuan
 16. Abuin
 17. Apon
 18. Auban
 19. Aubin
 20. Auboin
 21. Aubone
 22. Avion
 23. Avon
 24. Aaban
 25. Abien
 26. Aiben
 27. Abayon
 28. Abbane
 29. Abno
 30. Abn
 31. Aphon
 32. Abbouni
 33. Abán
 34. Abani
 35. Abano
 36. Abbaino
 37. Abbama
 38. Abbema
 39. Abene
 40. Abino