Cognom AbbenSaber més respecte al cognom Abben és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abben sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abben.

El cognom Abben en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abben, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abben és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abben

Veure mapa del cognom Abben

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abben en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abben, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abben que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abben, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abben. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abben és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abben del món

 1. Estats Units Estats Units (136)
 2. Alemanya Alemanya (30)
 3. Dinamarca Dinamarca (25)
 4. Rússia Rússia (8)
 5. Suècia Suècia (6)
 6. Austràlia Austràlia (5)
 7. Anglaterra Anglaterra (4)
 8. Canadà Canadà (1)
 9. Índia Índia (1)
 10. Països Baixos Països Baixos (1)
 11. Filipines Filipines (1)
 12. Pakistan Pakistan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abben en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abben poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abben és un cognom més freqüent, i en quins països Abben és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abben. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abben ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abben tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abben que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abben pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abben, com podem comprovar.

 1. Abban
 2. Abbene
 3. Abbon
 4. Aben
 5. Abien
 6. Aiben
 7. Aban
 8. Abbema
 9. Abboni
 10. Abene
 11. Abian
 12. Abin
 13. Abion
 14. Abney
 15. Aboin
 16. Abon
 17. Abuan
 18. Abuin
 19. Apen
 20. Auban
 21. Aubin
 22. Aubon
 23. Aven
 24. Aifen
 25. Aaban
 26. Abeni
 27. Abena
 28. Abbona
 29. Abbane
 30. Abn
 31. Abueno
 32. Abán
 33. Abani
 34. Abano
 35. Abbaino
 36. Abbama
 37. Abenia
 38. Abino
 39. Abma
 40. Aboim