Cognom AbbasianSaber més respecte al cognom Abbasian és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbasian sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbasian.

El cognom Abbasian en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbasian, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbasian és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbasian

Veure mapa del cognom Abbasian

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbasian en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbasian, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbasian que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbasian, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbasian. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbasian és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbasian del món

 1. Iran Iran (27473)
 2. Estats Units Estats Units (65)
 3. Canadà Canadà (27)
 4. Anglaterra Anglaterra (23)
 5. Suècia Suècia (15)
 6. Alemanya Alemanya (8)
 7. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (6)
 8. França França (3)
 9. Dinamarca Dinamarca (2)
 10. Finlàndia Finlàndia (2)
 11. Ucraïna Ucraïna (2)
 12. Austràlia Austràlia (1)
 13. Bèlgica Bèlgica (1)
 14. Suïssa Suïssa (1)
 15. Itàlia Itàlia (1)
 16. Japó Japó (1)
 17. Malàisia Malàisia (1)
 18. Noruega Noruega (1)
 19. Tailàndia Tailàndia (1)
 20. Iemen Iemen (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbasian en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbasian poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbasian és un cognom més freqüent, i en quins països Abbasian és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abbasian. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abbasian ha anat patint mutacions.

 1. Abajian
 2. Abasyan
 3. Abbasciano
 4. Aivazian
 5. Avakian
 6. Ayvazian
 7. Abajyan
 8. Abazyan
 9. Abechian
 10. Abazan
 11. Abbison
 12. Abaijon
 13. Abson
 14. Aposhian
 15. Aubusson
 16. Avagyan
 17. Avakyan
 18. Ayvazyan
 19. Aivazyan
 20. Avoscan
 21. Abjean
 22. Abuzan
 23. Abissino
 24. Abozan
 25. Abakyn
 26. Abegon
 27. Abeijon
 28. Abejon
 29. Abeken
 30. Abesamis
 31. Abigon
 32. Abizanda
 33. Abushanab
 34. Afghan
 35. Aubigne
 36. Aubigny
 37. Aubuchon
 38. Aubuisson
 39. Avejan
 40. Avesani