Cognom AbazyanSaber més respecte al cognom Abazyan és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abazyan sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abazyan.

El cognom Abazyan en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abazyan, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abazyan és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abazyan

Veure mapa del cognom Abazyan

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abazyan en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abazyan, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abazyan que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abazyan, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abazyan. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abazyan és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abazyan del món

 1. Armènia Armènia (934)
 2. Rússia Rússia (342)
 3. Geòrgia Geòrgia (15)
 4. Estats Units Estats Units (6)
 5. Argentina Argentina (5)
 6. Bulgària Bulgària (4)
 7. Bielorússia Bielorússia (3)
 8. Xile Xile (2)
 9. Líban Líban (2)
 10. Azerbaijan Azerbaijan (1)
 11. Abkhazia Abkhazia (1)
 12. Kazakhstan Kazakhstan (1)
 13. Turquia Turquia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abazyan en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abazyan poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abazyan és un cognom més freqüent, i en quins països Abazyan és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abazyan. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abazyan ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abazyan fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abazyan.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abazyan pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abazyan, com podem comprovar.

 1. Abasyan
 2. Abajyan
 3. Abazan
 4. Abajian
 5. Avagyan
 6. Avakyan
 7. Ayvazyan
 8. Aivazyan
 9. Abuzan
 10. Abozan
 11. Abakyn
 12. Abaijon
 13. Aivazian
 14. Avakian
 15. Ayvazian
 16. Abbasian
 17. Apikyan
 18. Abjean
 19. Abegon
 20. Abeijon
 21. Abejon
 22. Abeken
 23. Abigon
 24. Abizanda
 25. Abson
 26. Afghan
 27. Avejan
 28. Avezzano
 29. Abagnale
 30. Avgan
 31. Abagnara
 32. Avagimyan
 33. Avezon
 34. Afgan
 35. Abechian
 36. Avoscan
 37. Avezzani
 38. Abbison
 39. Abushanab
 40. Afghani