Cognom AbechianSaber més respecte al cognom Abechian és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abechian sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abechian.

El cognom Abechian en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abechian, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abechian és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abechian

Veure mapa del cognom Abechian

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abechian en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abechian, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abechian que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abechian, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abechian. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abechian és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abechian del món

 1. Argentina Argentina (12)
 2. Estats Units Estats Units (5)
 3. Nigèria Nigèria (4)
 4. França França (2)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abechian en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abechian poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abechian és un cognom més freqüent, i en quins països Abechian és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abechian ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Abechian tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abechian que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abajian
 2. Aposhian
 3. Abbasian
 4. Abegon
 5. Abeijon
 6. Abejon
 7. Abeken
 8. Afghan
 9. Aivazian
 10. Apchon
 11. Aubuchon
 12. Avakian
 13. Avejan
 14. Ayvazian
 15. Abouchain
 16. Abeykoon
 17. Abasyan
 18. Abajyan
 19. Abazyan
 20. Abuchahin
 21. Abichmou
 22. Abjean
 23. Abuzan
 24. Abazan
 25. Afchain
 26. Abozan
 27. Abaijon
 28. Abesamis
 29. Abigon
 30. Abson
 31. Abushanab
 32. Afghani
 33. Avagyan
 34. Avakyan
 35. Avesani
 36. Avezzano
 37. Ayvazyan
 38. Avgan
 39. Aivazyan
 40. Abusnina