Cognom AabaSaber més respecte al cognom Aaba és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aaba sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aaba.

El cognom Aaba en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aaba, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aaba és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aaba

Veure mapa del cognom Aaba

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aaba en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aaba, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aaba que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aaba, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aaba. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aaba és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aaba del món

 1. Filipines Filipines (1363)
 2. Marroc Marroc (443)
 3. Índia Índia (63)
 4. Pakistan Pakistan (39)
 5. Mauritània Mauritània (33)
 6. Nigèria Nigèria (26)
 7. Uganda Uganda (11)
 8. Egipte Egipte (4)
 9. Estats Units Estats Units (4)
 10. Camerun Camerun (2)
 11. Espanya Espanya (1)
 12. França França (1)
 13. Ghana Ghana (1)
 14. Guatemala Guatemala (1)
 15. Indonèsia Indonèsia (1)
 16. Níger Níger (1)
 17. Papua Nova Guinea Papua Nova Guinea (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aaba en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aaba poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aaba és un cognom més freqüent, i en quins països Aaba és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aaba pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aaba, com podem comprovar.

 1. Aab
 2. Aaby
 3. Aba
 4. Abba
 5. Auba
 6. Ayaba
 7. Aaaba
 8. Aabe
 9. Aabb
 10. Ahba
 11. Aava
 12. Aiba
 13. Aabi
 14. Aoba
 15. Aabou
 16. Ab
 17. Abao
 18. Abay
 19. Abaya
 20. Abb
 21. Abbe
 22. Abbo
 23. Abby
 24. Abe
 25. Abea
 26. Abi
 27. Abia
 28. Abo
 29. Aboa
 30. Abu
 31. Aby
 32. Aebi
 33. Aeby
 34. Afia
 35. Afoa
 36. Apa
 37. Apia
 38. Aube
 39. Aubi
 40. Aubia