Cognom AazawiSaber més respecte al cognom Aazawi és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aazawi sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aazawi.

El cognom Aazawi en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aazawi, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aazawi és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aazawi

Veure mapa del cognom Aazawi

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aazawi en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aazawi, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aazawi que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aazawi, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aazawi. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aazawi és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aazawi del món

 1. Canadà Canadà (3)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aazawi en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aazawi poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aazawi és un cognom més freqüent, i en quins països Aazawi és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aazawi ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aazawi fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aazawi.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aazawi pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aazawi, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Aazawi o algun dels cognoms similars a Aazawi no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aazawi a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aazawi diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Azawi
 2. Aizawa
 3. Azzaui
 4. Akkawi
 5. Aazaoui
 6. Aakki
 7. Aaz
 8. Aeza
 9. Agahi
 10. Aiazzi
 11. Aiza
 12. Ajayi
 13. Akai
 14. Aoyagi
 15. Asai
 16. Ashaw
 17. Ashawe
 18. Auza
 19. Auzay
 20. Ayaza
 21. Ayza
 22. Aza
 23. Azaoui
 24. Azqui
 25. Azza
 26. Azzaoui
 27. Azzi
 28. Auzki
 29. Auzqui
 30. Ayaki
 31. Azi
 32. Aaas
 33. Aasa
 34. Aisawa
 35. Azah
 36. Awazi
 37. Aghaei
 38. Aaqaee
 39. Aaqaie
 40. Azao