Cognom AaqaieSaber més respecte al cognom Aaqaie és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aaqaie sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aaqaie.

El cognom Aaqaie en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aaqaie, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aaqaie és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aaqaie

Veure mapa del cognom Aaqaie

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aaqaie en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aaqaie, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aaqaie que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aaqaie, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aaqaie. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aaqaie és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aaqaie del món

 1. Iran Iran (17881)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aaqaie en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aaqaie poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aaqaie és un cognom més freqüent, i en quins països Aaqaie és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aaqaie ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aaqaie fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aaqaie.

No tots els cognoms similars al cognom Aaqaie tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aaqaie que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Aaqaie o algun dels cognoms similars a Aaqaie no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aaqaie a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aaqaie diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Aaqaee
 2. Achaie
 3. Aage
 4. Aakki
 5. Aase
 6. Acquaye
 7. Agie
 8. Ahaik
 9. Akai
 10. Aqui
 11. Asai
 12. Ashawe
 13. Asqui
 14. Assie
 15. Auque
 16. Auqui
 17. Awais
 18. Ayais
 19. Azque
 20. Azqui
 21. Aggie
 22. Ajqui
 23. Aqa
 24. Aaas
 25. Aazawi
 26. Aasa
 27. Ackie
 28. Aguie
 29. Azie
 30. Akaiy
 31. Asquia
 32. Ajaye
 33. Akie
 34. Acsai
 35. Aahaj
 36. Aaij
 37. Askie
 38. Augie
 39. Aakcha
 40. Aas