Cognom AaqaeeSaber més respecte al cognom Aaqaee és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aaqaee sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aaqaee.

El cognom Aaqaee en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aaqaee, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aaqaee és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aaqaee

Veure mapa del cognom Aaqaee

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aaqaee en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aaqaee, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aaqaee que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aaqaee, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aaqaee. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aaqaee és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aaqaee del món

 1. Iran Iran (18514)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aaqaee en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aaqaee poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aaqaee és un cognom més freqüent, i en quins països Aaqaee és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aaqaee ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aaqaee fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aaqaee.

No tots els cognoms similars al cognom Aaqaee tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aaqaee que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aaqaee pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aaqaee, com podem comprovar.

 1. Aaqaie
 2. Aage
 3. Aase
 4. Acee
 5. Achaie
 6. Achee
 7. Acquaye
 8. Agee
 9. Akee
 10. Ashawe
 11. Auque
 12. Azque
 13. Aqa
 14. Aaas
 15. Aazawi
 16. Aasa
 17. Aghaei
 18. Ajaye
 19. Ah see
 20. Aahaj
 21. Asee
 22. Aakcha
 23. Aakki
 24. Aas
 25. Aaz
 26. Aca
 27. Acche
 28. Ace
 29. Acea
 30. Acey
 31. Acha
 32. Achau
 33. Ache
 34. Acheu
 35. Achey
 36. Ackah
 37. Ackey
 38. Acqua
 39. Acquah
 40. Acquoy