Cognom AbabeiSaber més respecte al cognom Ababei és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Ababei sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Ababei.

El cognom Ababei en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Ababei, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Ababei és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Ababei

Veure mapa del cognom Ababei

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Ababei en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Ababei, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Ababei que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Ababei, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Ababei. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Ababei és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Ababei del món

 1. Romania Romania (4726)
 2. Moldàvia Moldàvia (175)
 3. Espanya Espanya (88)
 4. Itàlia Itàlia (24)
 5. Canadà Canadà (19)
 6. Alemanya Alemanya (9)
 7. Estats Units Estats Units (8)
 8. Suècia Suècia (7)
 9. Països Baixos Països Baixos (6)
 10. França França (5)
 11. Finlàndia Finlàndia (4)
 12. Anglaterra Anglaterra (3)
 13. Bèlgica Bèlgica (1)
 14. Irlanda del Nord Irlanda del Nord (1)
 15. Grècia Grècia (1)
 16. Irlanda Irlanda (1)
 17. Noruega Noruega (1)
 18. Rússia Rússia (1)
 19. Turquia Turquia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Ababei en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Ababei poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Ababei és un cognom més freqüent, i en quins països Ababei és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Ababei fa que puguem trobar molts cognoms similars a Ababei.

Discernir si va ser abans el cognom Ababei o algun dels cognoms similars a Ababei no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Ababei a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Ababei diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Ababii
 2. Ababi
 3. Ababou
 4. Abayev
 5. Abebe
 6. Ababa
 7. Ababio
 8. Ababiy
 9. Abaev
 10. Abebew
 11. Apabe
 12. Ababu
 13. Abibou
 14. Apopei
 15. Abubu
 16. Abib
 17. Abiyev
 18. Abiba
 19. Abeba
 20. Abebaw
 21. Aboba
 22. Abayba
 23. Abubo
 24. Aafif
 25. Abboubi
 26. Abiva
 27. Afifi
 28. Apap
 29. Abouba
 30. Afeef
 31. Afaf
 32. Abbubu
 33. Abiyeva
 34. Abuov
 35. Abuova
 36. Aboubo
 37. Ayubov
 38. Abieva
 39. Aboub
 40. Apovi