Cognom AbebaSaber més respecte al cognom Abeba és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abeba sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abeba.

El cognom Abeba en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abeba, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abeba és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abeba

Veure mapa del cognom Abeba

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abeba en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abeba, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abeba que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abeba, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abeba. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abeba és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abeba del món

 1. Etiòpia Etiòpia (221507)
 2. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (226)
 3. Indonèsia Indonèsia (64)
 4. Kenya Kenya (43)
 5. Filipines Filipines (22)
 6. Estats Units Estats Units (22)
 7. Nigèria Nigèria (11)
 8. Camerun Camerun (10)
 9. Mauritània Mauritània (8)
 10. Alemanya Alemanya (6)
 11. República del Congo República del Congo (5)
 12. Rússia Rússia (3)
 13. Anglaterra Anglaterra (2)
 14. Índia Índia (2)
 15. Iemen Iemen (1)
 16. Bèlgica Bèlgica (1)
 17. Bielorússia Bielorússia (1)
 18. Canadà Canadà (1)
 19. Dinamarca Dinamarca (1)
 20. França França (1)
 21. Israel Israel (1)
 22. Itàlia Itàlia (1)
 23. Níger Níger (1)
 24. Països Baixos Països Baixos (1)
 25. Noruega Noruega (1)
 26. Suècia Suècia (1)
 27. Síria Síria (1)
 28. Taiwan Taiwan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abeba en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abeba poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abeba és un cognom més freqüent, i en quins països Abeba és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abeba ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Abeba tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abeba que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abebe
 2. Ababa
 3. Abiba
 4. Abebaw
 5. Aboba
 6. Abiva
 7. Abouba
 8. Abubu
 9. Abib
 10. Ababi
 11. Abieva
 12. Abebew
 13. Aveva
 14. Abayba
 15. Abubo
 16. Ababu
 17. Ababei
 18. Ababii
 19. Ababou
 20. Abibou
 21. Afeef
 22. Aviva
 23. Abbubu
 24. Afifa
 25. Abiyeva
 26. Abuov
 27. Ababio
 28. Abuova
 29. Aboubo
 30. Ababiy
 31. Abaev
 32. Afeefa
 33. Aboub
 34. Aboupa
 35. Apabe
 36. Aafif
 37. Abayev
 38. Abboubi
 39. Afif
 40. Afifi