Cognom AbboubiSaber més respecte al cognom Abboubi és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abboubi sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abboubi.

El cognom Abboubi en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abboubi, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abboubi és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abboubi

Veure mapa del cognom Abboubi

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abboubi en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abboubi, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abboubi que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abboubi, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abboubi. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abboubi és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abboubi del món

 1. Marroc Marroc (1226)
 2. Espanya Espanya (46)
 3. Estats Units Estats Units (13)
 4. França França (5)
 5. Bèlgica Bèlgica (1)
 6. Canadà Canadà (1)
 7. Alemanya Alemanya (1)
 8. Suècia Suècia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abboubi en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abboubi poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abboubi és un cognom més freqüent, i en quins països Abboubi és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abboubi. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abboubi ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abboubi tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abboubi que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abboubi o algun dels cognoms similars a Abboubi no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abboubi a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abboubi diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abouba
 2. Abbubu
 3. Aboubo
 4. Aboub
 5. Ababou
 6. Abibou
 7. Abubu
 8. Ababi
 9. Aboupa
 10. Aboba
 11. Abubo
 12. Ababei
 13. Ababii
 14. Abebe
 15. Apopei
 16. Abib
 17. Ababa
 18. Abuov
 19. Ababio
 20. Abuova
 21. Ababiy
 22. Abiba
 23. Abeba
 24. Apovi
 25. Abayba
 26. Ababu
 27. Abayev
 28. Abiva
 29. Afifi
 30. Aipov
 31. Afoufou
 32. Abiyev
 33. Ayyubov
 34. Abiyeva
 35. Abaev
 36. Ayubov
 37. Abebaw
 38. Ayubova
 39. Abieva
 40. Abebew