Cognom AbbubuSaber més respecte al cognom Abbubu és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbubu sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbubu.

El cognom Abbubu en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbubu, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbubu és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbubu

Veure mapa del cognom Abbubu

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbubu en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbubu, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbubu que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbubu, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbubu. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbubu és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbubu del món

 1. Nigèria Nigèria (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbubu en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbubu poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbubu és un cognom més freqüent, i en quins països Abbubu és un cognom insòlit o inexistent.

 1. Abubu
 2. Abboubi
 3. Abouba
 4. Aboubo
 5. Aboub
 6. Abubo
 7. Ababu
 8. Ababou
 9. Abebe
 10. Abibou
 11. Abib
 12. Ababa
 13. Ababi
 14. Abuov
 15. Abiba
 16. Abeba
 17. Aboupa
 18. Aboba
 19. Abayba
 20. Ababei
 21. Ababii
 22. Abayev
 23. Abiva
 24. Afoufou
 25. Abiyev
 26. Ayyubov
 27. Ababio
 28. Abuova
 29. Ababiy
 30. Abaev
 31. Ayubov
 32. Abebaw
 33. Abieva
 34. Abebew
 35. Apabe
 36. Aafif
 37. Afif
 38. Afifi
 39. Aipov
 40. Apap