Cognom AbaybaSaber més respecte al cognom Abayba és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abayba sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abayba.

El cognom Abayba en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abayba, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abayba és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abayba

Veure mapa del cognom Abayba

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abayba en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abayba, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abayba que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abayba, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abayba. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abayba és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abayba del món

 1. Níger Níger (8)
 2. Burkina Faso Burkina Faso (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abayba en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abayba poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abayba és un cognom més freqüent, i en quins països Abayba és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abayba. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abayba ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abayba fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abayba.

Discernir si va ser abans el cognom Abayba o algun dels cognoms similars a Abayba no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abayba a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abayba diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Ababa
 2. Abayev
 3. Abouba
 4. Ababi
 5. Abiba
 6. Abeba
 7. Aboba
 8. Ababu
 9. Ababei
 10. Ababii
 11. Ababou
 12. Abebe
 13. Abiva
 14. Abbubu
 15. Abubu
 16. Abib
 17. Abiyev
 18. Abiyeva
 19. Ababio
 20. Abuova
 21. Aboubo
 22. Ababiy
 23. Abaev
 24. Abebaw
 25. Abieva
 26. Aboub
 27. Aboupa
 28. Apabe
 29. Abubo
 30. Aafif
 31. Abboubi
 32. Abibou
 33. Apap
 34. Aviva
 35. Afaf
 36. Afifa
 37. Abuov
 38. Aviyv
 39. Afeefa
 40. Abebew