Cognom AbabiySaber més respecte al cognom Ababiy és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Ababiy sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Ababiy.

El cognom Ababiy en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Ababiy, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Ababiy és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Ababiy

Veure mapa del cognom Ababiy

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Ababiy en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Ababiy, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Ababiy que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Ababiy, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Ababiy. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Ababiy és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Ababiy del món

 1. Rússia Rússia (225)
 2. Transdnièster Transdnièster (105)
 3. Moldàvia Moldàvia (38)
 4. Estats Units Estats Units (9)
 5. Kazakhstan Kazakhstan (5)
 6. Bulgària Bulgària (1)
 7. Bielorússia Bielorússia (1)
 8. Romania Romania (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Ababiy en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Ababiy poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Ababiy és un cognom més freqüent, i en quins països Ababiy és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Ababiy ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Ababiy. Això es deu a que moltes vegades el cognom Ababiy ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Ababiy fa que puguem trobar molts cognoms similars a Ababiy.

No tots els cognoms similars al cognom Ababiy tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Ababiy que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Ababiy pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Ababiy, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Ababiy o algun dels cognoms similars a Ababiy no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Ababiy a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Ababiy diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Ababii
 2. Ababi
 3. Ababio
 4. Ababei
 5. Ababou
 6. Ababa
 7. Ababu
 8. Aafif
 9. Abayev
 10. Abebe
 11. Abibou
 12. Abubu
 13. Abib
 14. Abiba
 15. Abaev
 16. Abeba
 17. Abebaw
 18. Abebew
 19. Aboba
 20. Abayba
 21. Apabe
 22. Abubo
 23. Abboubi
 24. Abiva
 25. Afif
 26. Afifi
 27. Apap
 28. Aviv
 29. Abouba
 30. Afaf
 31. Abbubu
 32. Abiyev
 33. Abuov
 34. Abuova
 35. Aboubo
 36. Ayubov
 37. Aviyv
 38. Aviyviy
 39. Abieva
 40. Affif