Cognom AbabouSaber més respecte al cognom Ababou és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Ababou sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Ababou.

El cognom Ababou en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Ababou, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Ababou és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Ababou

Veure mapa del cognom Ababou

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Ababou en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Ababou, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Ababou que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Ababou, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Ababou. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Ababou és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Ababou del món

 1. Marroc Marroc (4836)
 2. Algèria Algèria (2011)
 3. Espanya Espanya (135)
 4. França França (55)
 5. Països Baixos Països Baixos (19)
 6. Alemanya Alemanya (8)
 7. Benín Benín (4)
 8. Níger Níger (4)
 9. Estats Units Estats Units (4)
 10. Suècia Suècia (3)
 11. Bèlgica Bèlgica (2)
 12. Camerun Camerun (2)
 13. Oman Oman (2)
 14. Canadà Canadà (1)
 15. Anglaterra Anglaterra (1)
 16. Israel Israel (1)
 17. Nigèria Nigèria (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Ababou en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Ababou poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Ababou és un cognom més freqüent, i en quins països Ababou és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Ababou ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Ababou. Això es deu a que moltes vegades el cognom Ababou ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Ababou fa que puguem trobar molts cognoms similars a Ababou.

No tots els cognoms similars al cognom Ababou tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Ababou que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Ababou pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Ababou, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Ababou o algun dels cognoms similars a Ababou no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Ababou a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Ababou diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abibou
 2. Ababu
 3. Ababei
 4. Ababii
 5. Abubu
 6. Ababa
 7. Ababi
 8. Ababio
 9. Ababiy
 10. Abubo
 11. Abayev
 12. Abboubi
 13. Abebe
 14. Abbubu
 15. Abib
 16. Abuov
 17. Aboubo
 18. Abiba
 19. Abaev
 20. Abeba
 21. Ayubov
 22. Abebaw
 23. Aboub
 24. Abebew
 25. Aboba
 26. Abayba
 27. Apabe
 28. Aafif
 29. Abiva
 30. Aipov
 31. Apap
 32. Abouba
 33. Afaf
 34. Afoufou
 35. Abiyev
 36. Ayyubov
 37. Abuova
 38. Appavoo
 39. Ayubova
 40. Abieva