Cognom AbebewSaber més respecte al cognom Abebew és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abebew sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abebew.

El cognom Abebew en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abebew, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abebew és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abebew

Veure mapa del cognom Abebew

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abebew en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abebew, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abebew que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abebew, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abebew. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abebew és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abebew del món

 1. Etiòpia Etiòpia (49)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abebew en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abebew poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abebew és un cognom més freqüent, i en quins països Abebew és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abebew ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abebew. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abebew ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abebew fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abebew.

Discernir si va ser abans el cognom Abebew o algun dels cognoms similars a Abebew no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abebew a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abebew diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abebe
 2. Abebaw
 3. Ababei
 4. Abeba
 5. Ababii
 6. Ababou
 7. Abayev
 8. Abibou
 9. Afeef
 10. Abubu
 11. Abib
 12. Ababa
 13. Ababi
 14. Abiyev
 15. Ababio
 16. Ababiy
 17. Abiba
 18. Abaev
 19. Aboba
 20. Apabe
 21. Abubo
 22. Ababu
 23. Abiva
 24. Apopei
 25. Abouba
 26. Abbubu
 27. Abiyeva
 28. Abuov
 29. Abuova
 30. Aboubo
 31. Ayubov
 32. Afeefa
 33. Abieva
 34. Aboub
 35. Aboupa
 36. Aveva
 37. Abayba
 38. Apipe
 39. Aafif
 40. Abboubi