Cognom AbabiSaber més respecte al cognom Ababi és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Ababi sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Ababi.

El cognom Ababi en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Ababi, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Ababi és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Ababi

Veure mapa del cognom Ababi

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Ababi en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Ababi, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Ababi que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Ababi, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Ababi. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Ababi és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Ababi del món

 1. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (547)
 2. Moldàvia Moldàvia (336)
 3. Romania Romania (302)
 4. Nigèria Nigèria (139)
 5. Iran Iran (45)
 6. Rússia Rússia (38)
 7. Etiòpia Etiòpia (25)
 8. Filipines Filipines (11)
 9. Índia Índia (8)
 10. Níger Níger (6)
 11. Xina Xina (3)
 12. Taiwan Taiwan (3)
 13. Transdnièster Transdnièster (2)
 14. Afganistan Afganistan (1)
 15. Bèlgica Bèlgica (1)
 16. Suïssa Suïssa (1)
 17. Itàlia Itàlia (1)
 18. Mònaco Mònaco (1)
 19. Malàisia Malàisia (1)
 20. Pakistan Pakistan (1)
 21. Tanzània Tanzània (1)
 22. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Ababi en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Ababi poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Ababi és un cognom més freqüent, i en quins països Ababi és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Ababi ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Ababi. Això es deu a que moltes vegades el cognom Ababi ha anat patint mutacions.

 1. Ababei
 2. Ababii
 3. Ababa
 4. Ababio
 5. Ababiy
 6. Ababu
 7. Ababou
 8. Abebe
 9. Abubu
 10. Abib
 11. Abiba
 12. Abaev
 13. Abeba
 14. Aboba
 15. Abayba
 16. Apabe
 17. Abubo
 18. Aafif
 19. Abayev
 20. Abboubi
 21. Abibou
 22. Abiva
 23. Afifi
 24. Apap
 25. Abouba
 26. Afaf
 27. Abbubu
 28. Abuov
 29. Aboubo
 30. Abebaw
 31. Aboub
 32. Abebew
 33. Apovi
 34. Afif
 35. Aipov
 36. Apopei
 37. Aviv
 38. Afeef
 39. Aviva
 40. Afifa