Cognom AbajtourSaber més respecte al cognom Abajtour és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abajtour sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abajtour.

El cognom Abajtour en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abajtour, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abajtour és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abajtour

Veure mapa del cognom Abajtour

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abajtour en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abajtour, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abajtour que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abajtour, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abajtour. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abajtour és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abajtour del món

 1. Espanya Espanya (29)
 2. Bèlgica Bèlgica (3)
 3. Marroc Marroc (1)
 4. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abajtour en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abajtour poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abajtour és un cognom més freqüent, i en quins països Abajtour és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abajtour ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abajtour. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abajtour ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abajtour fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abajtour.

No tots els cognoms similars al cognom Abajtour tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abajtour que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abajtour pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abajtour, com podem comprovar.

 1. Abasto
 2. Abastos
 3. Abasta
 4. Abastas
 5. Abston
 6. Abakhti
 7. Abcoude
 8. Aboujaoude
 9. Absten
 10. Abujeta
 11. Abujetas
 12. Apastegui
 13. Apostol
 14. Apostool
 15. Apostu
 16. Apostua
 17. Abstan
 18. Avasthi
 19. Abucot
 20. Avigdor
 21. Apostolo
 22. Abujodeh
 23. Apostoli
 24. Abasgoitia
 25. Abcede
 26. Abicht
 27. Abogadro
 28. Abouzaid
 29. Abouzeid
 30. Abucide
 31. Abuzaid
 32. Apachito
 33. Apestegui
 34. Apestigue
 35. Apeztegui
 36. Apgood
 37. Apostle
 38. Apostolos
 39. Apostolou
 40. Apostolov