Cognom AbastoSaber més respecte al cognom Abasto és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abasto sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abasto.

El cognom Abasto en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abasto, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abasto és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abasto

Veure mapa del cognom Abasto

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abasto en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abasto, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abasto que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abasto, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abasto. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abasto és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abasto del món

 1. Bolívia Bolívia (1262)
 2. Argentina Argentina (1061)
 3. Filipines Filipines (106)
 4. Xile Xile (52)
 5. Estats Units Estats Units (51)
 6. Espanya Espanya (44)
 7. Brasil Brasil (22)
 8. Mèxic Mèxic (2)
 9. Canadà Canadà (1)
 10. Colòmbia Colòmbia (1)
 11. Alemanya Alemanya (1)
 12. Portugal Portugal (1)
 13. Uruguai Uruguai (1)
 14. Veneçuela Veneçuela (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abasto en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abasto poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abasto és un cognom més freqüent, i en quins països Abasto és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abasto fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abasto.

Discernir si va ser abans el cognom Abasto o algun dels cognoms similars a Abasto no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abasto a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abasto diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abasta
 2. Abastos
 3. Abastas
 4. Abston
 5. Abajtour
 6. Abakhti
 7. Absten
 8. Apostol
 9. Apostu
 10. Abstan
 11. Avasthi
 12. Avosti
 13. Abcede
 14. Abicht
 15. Abogadro
 16. Abujeta
 17. Apachito
 18. Apostle
 19. Apostool
 20. Apostua
 21. Apestey
 22. Abusada
 23. Apsite
 24. Abu stah
 25. Abu sido
 26. Abusaid
 27. Abogado
 28. Abcd
 29. Abucot
 30. Apostin
 31. Apostolo
 32. Apostoli
 33. Abisetti
 34. Abasgoitia
 35. Abcoude
 36. Abucide
 37. Abujetas
 38. Abuzaid
 39. Apastegui
 40. Apgood