Cognom AbakhtiSaber més respecte al cognom Abakhti és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abakhti sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abakhti.

El cognom Abakhti en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abakhti, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abakhti és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abakhti

Veure mapa del cognom Abakhti

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abakhti en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abakhti, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abakhti que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abakhti, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abakhti. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abakhti és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abakhti del món

 1. Marroc Marroc (307)
 2. Espanya Espanya (91)
 3. Algèria Algèria (60)
 4. Països Baixos Països Baixos (14)
 5. França França (2)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abakhti en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abakhti poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abakhti és un cognom més freqüent, i en quins països Abakhti és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abakhti ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abakhti. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abakhti ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abakhti fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abakhti.

 1. Abasta
 2. Abasto
 3. Abicht
 4. Apekhtin
 5. Abastas
 6. Abujeta
 7. Apachitei
 8. Apachito
 9. Avasthi
 10. Avukat
 11. Abucot
 12. Abastos
 13. Avosti
 14. Abisetti
 15. Abajtour
 16. Abasgoitia
 17. Abcede
 18. Abcoude
 19. Abouzaid
 20. Abouzeid
 21. Absten
 22. Abston
 23. Abucide
 24. Abujetas
 25. Abuzaid
 26. Apostu
 27. A'beckett
 28. Abusada
 29. Abouzit
 30. Abstan
 31. Apsite
 32. Abashidze
 33. Abu stah
 34. Abu khater
 35. Abu zaid
 36. Abogada
 37. Abusaid
 38. Abogado
 39. Abouzid
 40. Abcd