Cognom AbastaSaber més respecte al cognom Abasta és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abasta sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abasta.

El cognom Abasta en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abasta, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abasta és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abasta

Veure mapa del cognom Abasta

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abasta en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abasta, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abasta que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abasta, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abasta. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abasta és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abasta del món

 1. Filipines Filipines (665)
 2. Mèxic Mèxic (392)
 3. Estats Units Estats Units (298)
 4. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (11)
 5. Índia Índia (4)
 6. Canadà Canadà (1)
 7. Guam Guam (1)
 8. Itàlia Itàlia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abasta en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abasta poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abasta és un cognom més freqüent, i en quins països Abasta és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abasta fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abasta.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abasta pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abasta, com podem comprovar.

 1. Abastas
 2. Abasto
 3. Abstan
 4. Abastos
 5. Abakhti
 6. Absten
 7. Abston
 8. Abujeta
 9. Apostu
 10. Apostua
 11. Abusada
 12. Avasthi
 13. Abu stah
 14. Avosti
 15. Abajtour
 16. Abasgoitia
 17. Abcede
 18. Abicht
 19. Abujetas
 20. Apostle
 21. Apostol
 22. Avesaat
 23. Apestey
 24. Abu sada
 25. Abugattas
 26. Apsite
 27. Abogada
 28. Abusaid
 29. Abcd
 30. Abucot
 31. Apostin
 32. Aboshady
 33. Aboukad
 34. Abisetti
 35. Abcoude
 36. Abogadro
 37. Abouzaid
 38. Abucide
 39. Abuzaid
 40. Apachito