Cognom AbastosSaber més respecte al cognom Abastos és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abastos sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abastos.

El cognom Abastos en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abastos, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abastos és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abastos

Veure mapa del cognom Abastos

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abastos en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abastos, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abastos que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abastos, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abastos. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abastos és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abastos del món

 1. Perú Perú (41)
 2. Argentina Argentina (18)
 3. Mèxic Mèxic (7)
 4. Xile Xile (4)
 5. Filipines Filipines (3)
 6. Estats Units Estats Units (2)
 7. Brasil Brasil (1)
 8. Espanya Espanya (1)
 9. Panamà Panamà (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abastos en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abastos poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abastos és un cognom més freqüent, i en quins països Abastos és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abastos ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abastos. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abastos ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abastos fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abastos.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abastos pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abastos, com podem comprovar.

 1. Abastas
 2. Abasto
 3. Abasta
 4. Abston
 5. Abajtour
 6. Absten
 7. Apostol
 8. Abstan
 9. Avasthi
 10. Abakhti
 11. Abujetas
 12. Apostle
 13. Apostolos
 14. Apostool
 15. Apostu
 16. Apostua
 17. Apestey
 18. Abusada
 19. Abugattas
 20. Abu stah
 21. Abusaid
 22. Abucot
 23. Apostin
 24. Apostolo
 25. Avosti
 26. Apostoli
 27. Abisetti
 28. Abasgoitia
 29. Abcede
 30. Abcoude
 31. Abicht
 32. Abogadro
 33. Abucide
 34. Abujeta
 35. Abuzaid
 36. Apachito
 37. Apastegui
 38. Apgood
 39. Apostolou
 40. Apostolov