Cognom Abasgoitia



Saber més respecte al cognom Abasgoitia és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abasgoitia sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abasgoitia.

El cognom Abasgoitia en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abasgoitia, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abasgoitia és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abasgoitia

Veure mapa del cognom Abasgoitia

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abasgoitia en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abasgoitia, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abasgoitia que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abasgoitia, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abasgoitia. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abasgoitia és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abasgoitia del món

 1. Argentina Argentina (36)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abasgoitia en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abasgoitia poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abasgoitia és un cognom més freqüent, i en quins països Abasgoitia és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abasgoitia ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abasgoitia fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abasgoitia.

No tots els cognoms similars al cognom Abasgoitia tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abasgoitia que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abasgoitia pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abasgoitia, com podem comprovar.

 1. Abasta
 2. Abakhti
 3. Abastas
 4. Abasto
 5. Abashidze
 6. Abastos
 7. Abisetti
 8. Abajtour
 9. Absten
 10. Abston
 11. Abujeta
 12. Apachitei
 13. Apachito
 14. Apastegui
 15. Apesteguia
 16. Apostolidis
 17. Apostolova
 18. Apostua
 19. Apseitov
 20. Abusada
 21. Abouzit
 22. Abstan
 23. Abugattas
 24. Apestegia
 25. Apsite
 26. Avasthi
 27. Abou keita
 28. Abogada
 29. Abusaid
 30. Abouzid
 31. Abucot
 32. Abu ghattas
 33. Apostin
 34. Avosti
 35. Apostoli
 36. Abcoude
 37. Abicht
 38. Abogadro
 39. Abouzaid
 40. Abouzeid