Cognom AbastasSaber més respecte al cognom Abastas és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abastas sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abastas.

El cognom Abastas en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abastas, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abastas és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abastas

Veure mapa del cognom Abastas

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abastas en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abastas, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abastas que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abastas, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abastas. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abastas és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abastas del món

 1. Filipines Filipines (1684)
 2. Estats Units Estats Units (10)
 3. Turquia Turquia (5)
 4. Canadà Canadà (2)
 5. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 6. Guam Guam (1)
 7. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abastas en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abastas poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abastas és un cognom més freqüent, i en quins països Abastas és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abastas tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abastas que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abastas pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abastas, com podem comprovar.

 1. Abasta
 2. Abastos
 3. Abasto
 4. Abstan
 5. Absten
 6. Abston
 7. Abujetas
 8. Abugattas
 9. Avasthi
 10. Abu stah
 11. Abajtour
 12. Abakhti
 13. Abujeta
 14. Apostle
 15. Apostol
 16. Apostu
 17. Apostua
 18. Avesaat
 19. Apestey
 20. Abusada
 21. Abusaid
 22. Apostin
 23. Aboshady
 24. Avosti
 25. Aboukad
 26. Abisetti
 27. Abasgoitia
 28. Abcede
 29. Abcoude
 30. Abicht
 31. Abouzaid
 32. Abucide
 33. Abuzaid
 34. Apastegui
 35. Apostolos
 36. Apostool
 37. Abesadze
 38. Abu sada
 39. Abouzit
 40. Apestegi