Cognom AbalottiSaber més respecte al cognom Abalotti és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abalotti sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abalotti.

El cognom Abalotti en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abalotti, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abalotti és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abalotti

Veure mapa del cognom Abalotti

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abalotti en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abalotti, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abalotti que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abalotti, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abalotti. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abalotti és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abalotti del món

 1. Itàlia Itàlia (89)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abalotti en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abalotti poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abalotti és un cognom més freqüent, i en quins països Abalotti és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abalotti ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Discernir si va ser abans el cognom Abalotti o algun dels cognoms similars a Abalotti no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abalotti a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abalotti diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Ablott
 2. Ablett
 3. Ablitt
 4. Abaldi
 5. Abalad
 6. Abalde
 7. Abaldea
 8. Abelt
 9. Abfalter
 10. Ablitas
 11. Abolt
 12. Afflitto
 13. Apalategi
 14. Apolot
 15. Aubalat
 16. Avaldi
 17. Abaldo
 18. Aboltef
 19. Abluton
 20. Abeldt
 21. Ablet
 22. Avallet
 23. Abelda
 24. Abeldas
 25. Abeleda
 26. Abeledo
 27. Abelludo
 28. Abhold
 29. Abild
 30. Abollado
 31. Abuladze
 32. Afeltro
 33. Aflat
 34. Aflita
 35. Aflito
 36. Apalategui
 37. Apelt
 38. Apelton
 39. Apleton
 40. Apolito