Cognom AbarituriozSaber més respecte al cognom Abariturioz és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abariturioz sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abariturioz.

El cognom Abariturioz en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abariturioz, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abariturioz és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abariturioz

Veure mapa del cognom Abariturioz

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abariturioz en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abariturioz, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abariturioz que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abariturioz, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abariturioz. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abariturioz és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abariturioz del món

 1. Espanya Espanya (34)
 2. França França (8)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abariturioz en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abariturioz poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abariturioz és un cognom més freqüent, i en quins països Abariturioz és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abariturioz ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abariturioz fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abariturioz.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abariturioz pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abariturioz, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abariturioz o algun dels cognoms similars a Abariturioz no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abariturioz a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abariturioz diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abariturrioz
 2. Aberturo
 3. Aberturas
 4. Abardia
 5. Abardonado
 6. Abarrategi
 7. Aberdour
 8. Abertin
 9. Abertini
 10. Aberton
 11. Abriot
 12. Aburto
 13. Aburton
 14. Apartia
 15. Avaritt
 16. Aburtu
 17. Abartzuza
 18. Abritta
 19. Aberto
 20. Aborto
 21. Abarrategui
 22. Abberton
 23. Aberrada
 24. Abert
 25. Aberte
 26. Aberts
 27. Abordo
 28. Abrado
 29. Abredo
 30. Abreut
 31. Abriat
 32. Abrodos
 33. Abrudan
 34. Afourid
 35. Afridi
 36. Aubaret
 37. Aubart
 38. Aubertin
 39. Aubertine
 40. Aubriot