Cognom AbashidzeSaber més respecte al cognom Abashidze és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abashidze sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abashidze.

El cognom Abashidze en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abashidze, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abashidze és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abashidze

Veure mapa del cognom Abashidze

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abashidze en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abashidze, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abashidze que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abashidze, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abashidze. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abashidze és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abashidze del món

 1. Rússia Rússia (412)
 2. Geòrgia Geòrgia (370)
 3. Abkhazia Abkhazia (137)
 4. Kazakhstan Kazakhstan (64)
 5. Grècia Grècia (40)
 6. Estats Units Estats Units (26)
 7. Anglaterra Anglaterra (15)
 8. Ossetia del sud Ossetia del sud (15)
 9. Alemanya Alemanya (14)
 10. Estònia Estònia (12)
 11. Uzbekistan Uzbekistan (4)
 12. Armènia Armènia (4)
 13. Canadà Canadà (4)
 14. Bielorússia Bielorússia (3)
 15. Xina Xina (2)
 16. Kirguizistan Kirguizistan (2)
 17. Països Baixos Països Baixos (2)
 18. Turquia Turquia (2)
 19. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 20. Àustria Àustria (1)
 21. Azerbaijan Azerbaijan (1)
 22. Espanya Espanya (1)
 23. França França (1)
 24. Israel Israel (1)
 25. Moldàvia Moldàvia (1)
 26. Transdnièster Transdnièster (1)
 27. Malta Malta (1)
 28. Singapur Singapur (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abashidze en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abashidze poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abashidze és un cognom més freqüent, i en quins països Abashidze és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abashidze ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abashidze. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abashidze ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abashidze fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abashidze.

Discernir si va ser abans el cognom Abashidze o algun dels cognoms similars a Abashidze no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abashidze a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abashidze diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abesadze
 2. Apaqidze
 3. Abucide
 4. Abusaid
 5. Aboshady
 6. Abakhti
 7. Abasgoitia
 8. Abasta
 9. Abastas
 10. Abasto
 11. Abcede
 12. Abcoude
 13. Abuzaid
 14. Apachitei
 15. Apachito
 16. Apestigue
 17. Abusada
 18. Apsite
 19. Abbaszadeh
 20. Avasthi
 21. Abu sido
 22. Abouzid
 23. Abastos
 24. Abajtour
 25. Abicht
 26. Abogadro
 27. Abouzaid
 28. Abouzeid
 29. Absten
 30. Abston
 31. Apastegui
 32. Apostle
 33. Apseitov
 34. Abu sada
 35. Abouzit
 36. Abstan
 37. Abou sidibe
 38. Abou said
 39. Abu saada
 40. Abu zaid