Cognom Abd wahabSaber més respecte al cognom Abd wahab és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abd wahab sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abd wahab.

El cognom Abd wahab en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abd wahab, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abd wahab és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abd wahab

Veure mapa del cognom Abd wahab

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abd wahab en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abd wahab, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abd wahab que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abd wahab, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abd wahab. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abd wahab és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abd wahab del món

 1. Malàisia Malàisia (1531)
 2. Brunei Brunei (377)
 3. Anglaterra Anglaterra (27)
 4. Singapur Singapur (17)
 5. Egipte Egipte (9)
 6. Tailàndia Tailàndia (7)
 7. Algèria Algèria (4)
 8. Níger Níger (1)
 9. Nigèria Nigèria (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abd wahab en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abd wahab poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abd wahab és un cognom més freqüent, i en quins països Abd wahab és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abd wahab fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abd wahab.

No tots els cognoms similars al cognom Abd wahab tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abd wahab que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abd wahab pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abd wahab, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abd wahab o algun dels cognoms similars a Abd wahab no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abd wahab a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abd wahab diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abu hatab
 2. Abdifatah
 3. Abdieva
 4. Abdiyeva
 5. Aboutaib
 6. Abdiev
 7. Aftab
 8. Abidova
 9. Abdiyev
 10. Avdeeva
 11. Abduvaliev
 12. Abu tabikh
 13. Abitbol
 14. Avdeev
 15. Avitable
 16. Abidov
 17. Abduvaliyev
 18. Apdepnur
 19. Abou diabate
 20. Aboutboul
 21. Abduvalieva
 22. Avdiev
 23. Avtaeva
 24. Avitabile
 25. Avdibegovic
 26. Aphateberry